Тази есен "Arena of Beauty" ще отбележи своята 20-та годишнина от провеждането на първото изложение "Арена на красотата".

20 години, 38 издания и постоянно увеличаващ се брой изложители от България и чужбина - това е "Arena of Beauty Professional", единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите бюти събития на Балканите.

Мястото, на което бюти специалистите ексклузивно разбират за иновациите в бранша. Арената, която събира под един покрив производители и вносители на професионална козметика, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове, както и различни терапии, услуги и обучения за красота и здраве.

Неизменна част от изложението са и традиционните професионални конкурси за грим и маникюр, в които участие взимат най-креативните make-up артисти и nail art дизайнери, стриктно оценявани от българско и международно жури, с представители от престижни световни организации, асоциации и школи. 

Гостите на събитието не трябва да забравят, че всяка година по време на тридневното изложение фирмите участници правят изключителни отстъпки и подаръци за нови клиенти и посетители.

Вкарайте отсега в календара си "Arena of Beauty Professional Expo", която ще се проведе между 29 септември и 1 октомври в "Интер Експо Център", София.