Изборът на подарък за жена може да бъде истинско мъчение за мъжете. Затова решихме да съставим един полезен пътеводител, който да насочи мъжа към най-желаните от жената подаръци. Ако и вашият любим изпитва затруднение в пазаруването, можете съвсем небрежно да забравите тази страница отворена на домашния компютър.

Коледни подаръци според зодията >>

В магазинната мрежа като цяло се предлагат повече артикули, предназначени за ползване от жени. Но многообразието е нож с две остриета – можете лесно да откриете подходящия подарък или да се изгубите в морето от стоки.

Най-важното правило при избор на подарък е да го направите от сърце. Жените са чувствителни и винаги могат да усетят дали сте купили нещо в последния момент, или сте отделили специално внимание и време за избор. Подарете нещо, с което наистина ще зарадвате жената, ще предизвикате вълнение и ще бъдете оригинален. Ако занесете нещо само за да не сте с празни ръце, веднага ще си проличи.

Какъв коледен подарък да изберем >>

Колкото и добре да планирате избора на подарък, не забравяйте и обратния вариант – да купите нещо съвсем спонтанно. Да излязат на пазар без конкретна посока е по-скоро характерно за жените, но, мили мъже, не се страхувайте да експериментирате. Има артикули, за които дори не предполагате, че съществуват. Знаехте ли например за шоколадовата боя за тяло, която може да се яде, за фигурките от тагуа или пък за хавлиените хърпи, оформени като парче торта?

 

Съобразете подаръка с:

 

- личните предпочитания и вкусове на жената, стига да я познавате достатъчно добре

- социалния й статус

- възрастта

- повода за празнненството

- личните ви отношения – близки, делови и др.

100 коледни подаръка за Него и Нея>>

Колкото по-добре познавате жената, толкова по-лесно ще ви бъде да прецените какво ще й хареса. Ако обаче не сте толкова близки, е редно да изберете нещо по-неангажиращо.  В класа на неутралните подаръци попадат бутилка вино, шоколад, цветя. Вариант за всяка ситуация е и ваучер за подарък. Така жената сама ще избере това, което иска.

Или >>

Ако искате наистина да я зарадвате, може да изберете нещо от този списък:

- екскурзия до желана дестинация. Достатъчно е само да сте слушали внимателно коя е най-често споменаваната държава, за да изберете посоката.

- бижута - златни, сребърни, с диаманти, с камъни Сваровски, от ръчно излято стъкло, от екзотични материали като кокос или бамбук;

- бельо - само ако е стилно и луксозно;

- персонализиран подарък - тениска с щампа, пъзел с обща снима и др.

- нещо сладко - шоколадът е един от най-добрите приятели на жената;

- цветя - рязан цвят, в саксия, цветни аранжировки;

- ароматни свещи, масла, перли или пяна за вана. Жените обичат да се глезят, като открадват малко време само за себе си. Освен за релакса, ароматните свещи и маслата за вана ще се погрижат и за красотата на жената.

- нещо топло - ръкавици, шал, шапка, домашни чехли >>

 

- чаша за кафе, чай, какао;

- подаръци изживявания - скокове с бънджи, полет с едномоторен самолет, езда, масаж, спа процедура;

- Hi-tech джаджа - usb с интересна форма, радио химикалка, плейър, дигитална фоторамка;

- книга или фотоалбум;

- плюшена животинка - меките и сладки фигурки винаги се харесват;

- подарък за дома - ваза, стенен часовник, свещник, картина, нощна лампа;

- тенджери, тигани, домакински потреби - само! ако жената наистина си ги е пожелала, иначе избягвайте такъв тип подаръци. Няма нужда и на празник да и напомняте за домакинските задължения.

Подарете с усмивка и топли пожелания!

 

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2