След три дълги години отсъствие, немската линия, символ на качество и стил в луксозния бранш, се завърна на българския пазар с официална церемония и модно ревю, в Paradise Center (София). Магазинът е изпълнен по най-новата дизайнерска концепция на компанията и освен ESCADA в него ще бъде предлагана и другата линия на марката – ESCADA SPORT.

Сред гостите на събитието бяха множество представители на културния и бизнес елит на страната. Първите гости, които се отзоваха на фешън събитието бяха: водещата на “Сървайвър” - Христина Апостолова, лицата на БНТ Люба Пашова, Ели Гигова и Галя Крайчовска, писателят Любомир Милчев-Денди, консулът на Република Франция в България г-жа Изабел Вернис-Енгелке, Председателят на италианската търговска камара у нас Марко Монтеки, един от най-успелите български художници в чужбина Хубен Черкелов, който от дълги години живее и работи в Ню Йорк, Главният дизайнер на БНТ - Ина Аса, един от собствениците на Paradise Mall - Давид Коблианидзе, журналистката Илиана Беновска, президентът на кино-студията Нирамар - Джан Франко Пиерантони, Ива Екимова и много други.

Модели на “Ивет Фешън”, представиха на гостите новата модна колекция на ESCADA за сезон пролет-лято 2015, улавяйки енергията и колоритната красота, характерни за моделите носещи името на известната марка.

Специален гост-изпълнител на откриването на новия магазин на ESCADA бе очарователната и изключително талантлива пианистка Мария Каракушева.