Овен

Когато са тъжни, Овните са импулсивни и могат да избухнат, когато най-малко го очаквате. Именно те са едни от най-конфликтните хора в зодиака.

Телец

Телците се изолират от света и хората, чакайки бурята да премине в комфорта на дома си. Не упорствайте, когато ви отказват среща – хапливият им отказ е сигурен.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак обикновено задълбават в проблема, докато не изпаднат в истинска дупка. Предпочитат да преборват тъгата си сами, затова често се изолират.

Рак

Напълно типично за тях, Раците стават крайно емоционални, когато се почувстват тъжни. Когато се чувстват изключително зле, се затварят напълно в себе си.

Лъв

Лъвовете не се притесняват да покажат на целия свят, когато преживяват труден момент. Ако направите грешката да ги пренебрегнете, гневът им ще се стовари върху вас на секундата.

Дева

Тъгата при Девите е натрапчива и показна. В никакъв случай не опитвайте да разберете какво ги тормози, ако те не искат да ви кажат сами, защото гневът им ще бъде жесток.

Везни

Везните отказват да приемат ударите на съдбата и трупат болката в себе си. Разбира се, обикновено това води до неприятни последствия както за тях, така и за близките им.

Скорпион

Скорпионите са демонично зли, когато изпитват негативни емоции. Гневът и ирационалното поведение стават тяхна втора природа, а контактите с тях в подобен момент са крайно непрепоръчителни.

Стрелец

Представителите на този знак са склонни към депресивни състояния без значение от големината на проблема. В подобни моменти изпадат в летаргия и често прекаляват с алкохола.

Козирог

Козирозите премислят проблемите си, докарвайки се до пълно психическо изтощение. Когато разберат, че ситуацията е наистина сериозна, губят всякаква мотивация да продължат напред.

Водолей

Тъгата при Водолеите е напълно незабележима. Когато са изправени пред сериозен проблем, те скриват притесненията си от света и заменят гримасата с усмивка.

Риби

Рибите лесно могат да бъдат разтревожени. Когато това се случи, те често задълбават в проблема, докато не стигнат до тотален емоционален срив.