#Овен: Фитнес салона

Нямате търпение да влезете в перфектната форма, което вече е и почти постигнато. Още мъничко усилия и ще сте на вихъра на вълната това лято. През целия горещ сезон ще се чувствате страхотно в кожата си и дори може да си позволите да пофлиртувате с треньора си. Добре е да наблегнете на повече течности, особено на някои от екзотичните вариации на смути. Забавлявайте се.

#Телец: Модните къщи

Това лято е малко вероятно да бъдете уловени с небрежен кок или дънкови панталони. Ще заложите на стилна и елегантна визия, отговаряща на тенденциите в най-бляскавите модни къщи. Дори Бела Хадид би ви завидяла на външния вид. Насочете вниманието си към елегантните мъже с отношение към дамите. Само в тяхната компания ще се чувствате като истинска жена това лято.

#Близнаци: Заведенията

Лятото предлага хиляди възможности за флиртуване и запознанства. Няма да е излишно, ако завъртите кокетно с показалец кичур коса около някой симпатичен дегустатор, кулинарен специалист, барман или сомелиер. Не забравяйте да повторите поръчката си, това определено би му харесало. Пък и на вас.

#Рак: Дансинга

Готови ли сте за купон? Вие сте нощна птица и сега е моментът да привлечете вниманието към себе си. Отпуснете се, забавлявайте се. Това лято вие сте във вихъра си и ще се чувствате перфектно в кожата си, докато танцувате. Сега му е времето, не чакайте, а смело към дансинга. А и не е изключено именно там да срещнете новата си любов.

Лъв: Връщане към изконните ценности

Не е нужна да ходите никъде. Вие вече сте открили най-скъпите на сърцето си хора. Това лято погледът ви ще бъде обърнат към малките и ценни неща, без които животът не би бил смислен. Настроени сте на философска вълна, и за вас е важно да бъдете заобиколени от хора, които мислят подобно на вас. Романтика, нежност, доброта, милосърдите – това са нещата, които ще влеят жизненост и смисъл в летните ви дни. Забравете за секса за една нощ – той няма да ви донесе нищо. Обръщайте внимание на всеки мил жест от страна на любимия или приятелите. Това ще ви кара да се чувствате наистина щастливи и на седмото небе.

#Дева: Навсякъде

Това лято Девите са истински късметлии! Където и да отидете, вие сте в центъра на прожекторите, излъчвате силна магнетизираща енергия, която привлича погледите на мъжете към вас. Очакват ви бурни страсти, нестихващи емоции и красиви любовни преживявания.

#Везни: Позитивни промени

Везните също ще пръскат чар това лято не по-малко от Девите. Те са майстори на баланса и знаят как да прекарат по назабравим и стойностен начин времето си. Лятото обещава и много позитивни промени и преходи в живота на Везните. Ще срещнете човек, който ще се изпълва с възхищение, докато е с вас, ще се вслушва във всяка една ваша дума, ще обръща внимание на всеки ваш жест и детайл. Само с него може да преживеете чудесни емоции, да се впуснете в незабравими приключения и вълнуващи преживявания.

#Скорпион: Експериментатори и страстни активисти

Това лято звездите вещаят на Скорпионите много страсти, емоции и нови преживявания. Не пестете от силите си, отдайте им се с цялото си същество и енергия. Зад ъгъла ви дебне страстен активист, който ще обсеби съзнанието и чувствата ви като никой друг до сега. А може би ще се решите най-сетне да се насладите и на една тройка? Действайте и експериментирайте – сега ви е паднало.

#Стрелец: Амбициозният

Амбициите са водещи при вас това лято. Тъкмо заради това ви привличат и такива представители от противоположния пол, които се отличават с амбициозния си копнеж за нещо ново и с високата си интелигентност. Очакват ви и така дългоочакваните от вас успехи. С каквото и да се захванете това лято, бъдете сигурни, че ще уцелите право в целта. Бъдете уверени и не се тревожете излишно, че няма да се справите с предизвикателствата.

#Козирог: Пътешествия

Това лято ще донесе за Козирозите много и вълнуващи пътешествия. Отдайте се на активен живот и на обогатяване на кръгозора. Вие сте жадни за автентични кутурни преживявания и сега е моментът да им се отдадете. Вместо на многолюдни курорти, заложете на някое тихо и зареждащо място, където да се уедините с половинката си – близо до природата, в някоя къщичка, вила, а не защо на палатка.

#Водолей: Йога и мистика

Това лято обещава на самотните Водолеи да срещнат своята половинка, да преживеят вълнуващи емоции и разтърсваща страст. Не се крийте от външния свят, излизайте по-често, забавлявайте се, запишете са на йога курс или латино танци например – така вероятността да срещнете любовта на живота си, която да се окаже и по-мистично настроена към живота и света, подобно на вас самите, е още по-голяма.

#Риби: В театъра или киното

Лятото ще ви донесе много приятни емоции, свързани с културни мероприятия и дейности. Именно там е и мястото, където може да срещнете своята половинка или пък да прекарате с нея незабравими моменти. Любовта ви дебне, не я изпускайте,оглеждайте се – има хора, които ценят вашия интелект и пристрастия към изкуството и това доста им допада.