Благодарим на Стеляна Драгоева за текста, който ни изпрати! Ти също можеш да станеш част от екипа на ladyzone.bg!

10 неща, които говорят, че се побърквате
9 признака, че мъжът до вас си има руса любовница
8 знака, по които да разпознаете какъв цвят е бельото му
7 причини, заради които ви е зарязал бившият
6 начина да си отмъстите на секретарката, която ви отмъкна мъжа
5 идеи как да се облечете на сто двадесет и петата среща
4 вида ядки, които да не консумирате преди секс
3 типа мъже, на които да не споделяте, че сте чели „50 нюанса сиво“
2 варианта за избягване от нелепо натъкване на бивш
1 изход – пробвайте да изключите и включите мозъка отново

Не е ли просто изумително какви отговори може да потърси жената, когато се чувства самотна? Толкова ни е познато на всички.

Събота вечер е, имаме мъж.
Вариант 1. Не се обажда.
Излизали сме с него, но сега вече са минали 52 часа и 39 минути, а той още не се е обадил! Трагедия. Влизаме в Интернет, пишем в търсачката любим женски сайт и търсим отговор на въпроса „Защо не се обажда?“. Или „Колко време да изчакаме преди да се обадим?“. Или „Мъжете спазват ли тридневното правило преди обаждане?“. Или „Как да разберем, че срещата е била пълна катастрофа?“ Отговорът на последния въпрос е фактът, че вече проверяваме в Интернет пространството дали всъщност е минало зле. Щом го приемаме като вариант, то немислимо е факт. Срещата просто не е минала добре.

Събота вечер е, имаме мъж.
Вариант 2. Не знаем къде се намираме.
Излизаме от 8 седмици и 4 дена. Но дали тази връзка ще просъществува? Ако сме правили секс, дали е било по-рано от необходимото? Ако не сме, дали е трябвало да го направим? Ако сме се запознали с родителите му, сериозни ли сме? Ако не сме, кога ще го направим? Мъжът в тази съботна вечер е навън с приятели. Дали ще ни изневери и рано ли е да искаме от него такива обяснения? Я по-добре да му пишем едно съобщение да го проверим. Така. Връщаме се. Защо той избра да излезе точно в събота вечер? Може би не е с приятели, може да прави нещо тайно. Пак трагедия. Когато не е с нас, ни нападат налудничави мисли, теории, теореми и тъждествено недоказани факти. Лутаме се из форуми  и сайтове само за да открием успокоение, че той наистина е навън с приятели и 193-те факта, които говорят, че той ви е излъгал, нямат значение, когато просто му имате вяра.

Събота вечер е, имаме мъж.
Вариант 3. Заедно сме от прекалено много време.
На 1 ноември стават пет години от нашето запознанство, а на 16 декември е нашата годишнина. Мъжът ни е във всекидневната и гледа Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед. Време е да влезем и директно да попитаме Google търсачката кога да разберем, че връзката ни е скучна. Как да се отърсим от еднообразието, как да променим ежедневието и какво бельо да облечем, за да предизвикаме интереса му. Скъпи жени, в другата стая има мъж, които е избрал да стои в къщи с вас пред това да пие бира в бара, да търси из Facebook жени с интересни статуси, да е с колегите или каквото и да е друго. Може да гледа мач, но можеше да го гледа и от всякъде другаде. Въпреки това, той е във вашия дом. Отидете при него. Ако не ми вярвате, попитайте Google, той има същото решение. Знам от опит.

Събота вечер е, нямаме мъж.
Време е да прескочим търсачките, сайтовете и блоговете. Този казус си плаче за 9234-та тема с подобно заглавие в някой форум. След като сме прочели защо отделните зодии остават по-дълго време сами, разбра ли сме, че сънят ни снощи не е бил знак, че днес ще срещнем любовта на живота си, и освен това сме открили 14 сигурни признака, че вината не е в нас, спокойно можем да зададем въпроса на другите самотни жени в събота вечер, които са в мрежата.

   Мили дами, досущ приличащи на мен, намерете това, което ви прави щастливи, и го правете. Бъдете щастливи. Ако това е мъж, имайте мъж и не се притеснявайте, ако още не е правилния. Всяко нещо се случва с причина в живота ни, а и се случва точно, когато трябва. Ако това е книга, намерете старата си любима книга, стоплете си чай, и се завийте топло, докато я препрочитате. Ако това е филм, вие вече го имате изтеглен, просто го гледайте. Нищо, че го знаете наизуст, важното е да се чувствате добре. Ако все още сте прекалено съсипани от случващото се, тогава не се колебайте да четете в Интернет за проблемите си. Само запомнете най-важното от това, което четете е, че не сте сами. Има и други, на които са изневерявали, които са лъгани, които са сами от няколко месеца, които са недоволни от партньора си по някаква причина, и които просто не искат да продължават да се чувстват така. И докато всички ние се подкрепяме и има такива статии, значи има надежда.